نقشه فضا در ديزاين رستوران كوچك

طراحي دكوراسيون داخلي

نقشه فضا در ديزاين رستوران كوچك

۷۸ بازديد

قدم اول در طراحي داخلي رستوران كوچك داشتن نقشه و طرح مناسب براي آن است. پيش از اينكه چيدمان مبل ها و ساير لوازم را انجام دهيد، تقسيم بندي درستي را انجام دهيد.براي شروع كشيدن نقشه و طرح يك رستوران كوچك مي‌توانيد از قانون ۴۰-۶۰ استفاده كنيد. بر اساس اين قانون، ۴۰% از فضاي رستوران را به آشپزخانه اختصاص دهيد و ۶۰% را براي چيدن ميزها در نظر بگيريد. توجه كنيد كه در تقسيم بندي به اين روش، بخش ورودي رستوران و قسمت مربوط به سرويس بهداشتي را از كل فضا كم كنيد.اگر ميز‌ها، صندلي‌ها و مبلمان مورد نظرتان را انتخاب كرده‌ايد، ابعاد آن‌ها را اندازه گيري كنيد. سپس با توجه به فضايي كه در اختيار دارد، چيدمان آن‌ها را ترسيم كنيد.اين امر به شما كمك مي‌كند بتوانيد فضاي خود را مديريت و بهترين چيدمان را در طراحي داخلي رستوان كوچكتان انتخاب كنيد. در تقسيم بندي فضاي رستوران و فاصله بين ميز و صندلي ها، اين چند نكته را در نظر بگيريد:✓ بين صندلي‌ها ۴۵ سانتي متر فاصله در نظر بگيريد.✓ همچنين بين ميز‌ها ۱۱۰ تا ۱۶۰ سانتي متر فضا قرار دهيد.نكته ديگر اين است كه در انتخاب و چيدمان ميز و صندلي‌ها و مبلمان، مي‌توانيد چينش‌هاي مختلف را در نظر داشته باشيد. مي‌توانيد براي يك ميز، در يك طرف از يك مبل استفاده كنيد و در طرف ديگر صندلي قرار دهيد. اين بخش از كار، جايي است كه مي‌توانيد خلاقيت زيادي براي طراحي داخلي رستوان كوچك به خرج دهيد.مثلا مي‌توانيد از ميز‌هايي به ابعاد و شكل‌هاي مختلف استفاده كنيد و تنوع را به فضايتان اضافه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.